Dierentolk Dhyana, communicatie dieren, animal communication, healing, quantum touch dieren

Omschrijving goede doelen.

- De dieren in Parga Griekenland

Parga (Griekenland)

Sofia-Themida Dourva startte januari 2017 met hulp aan dieren te geven. Bij de oprichting van Animal Rescue begon ze met 50 honden en pups die op een  afvalberg “leefden”, ze waren allemaal ziek en veel puppy’s stierven door het Parvo virus.  In 2019 nam Sofia de laatste twee teefjes op waar geen adoptant voor te vinden was.  Zij kreeg een groep van vrijwilligers mee in haar idee en sinds dat jaar doen zij alles wat in hun macht ligt  het stadje veiliger te maken voor dieren.

Zij voeren, vaccineren, steriliseren, verstrekken medicijnen, geven voorlichting en zorgen in het algemeen voor de dieren ( niet alleen honden en katten ). Zij doen wat ze kunnen, maar het lijkt nooit genoeg te zijn. St. Dierenhulp zonder Grenzen Internationaal kreeg een verzoek om te helpen. Wij willen dit graag proberen, met jouw donaties en steun kunnen wij die hulp hopelijk gaan geven. Zoals de meeste vrijwilligers in Griekenland krijgen ook de vrijwilligers in Parga geen hulp van de gemeente voor medische zorg, geen enkele hulp trouwens. Je begrijpt dat naast de nodige verzorging, de rekeningen voor voer en van de dierenarts hoog oplopen.  De dieren zijn afhankelijk van de groep vrijwilligers die hen verzorgen. Helaas doet de dierenarts van de gemeente alleen simpele ingrepen, als er een noodgeval is  gaat Sofia  naar de dierenkliniek in Preveza, een rit van ongeveer 50 km. Daar kunnen ze alles kunnen onderzoeken d.m.v.  röntgenfoto's, echo's etc.  Sofia is ook degene die de dieren verzorgt.Helaas verblijven de meeste dieren nog op straat, er is ( nog ) geen shelter. Sofia en haar partner Petros bezitten een stuk grond van ca. 2.5 hectare. Zij hebben toestemming gevraagd het land te mogen omheinen en plekken te creëren om honden op te vangen, een plek voor puppy’s, reuen en teven.  De honden zijn dan veilig en kunnen in de gaten worden gehouden. De gemeente liet het koud, het kon ze eenvoudigweg niets schelen. Hoop is nu gevestigd op het inzamelen van geld 

 

- The Brook Hospital, We build a safety net made of trained vets, animal health workers and farriers to protect working horses, donkeys and mules from injury, pain and disease. The 1.6 million animals we reach across Africa, Asia, Latin America and the Middle East are a lifeline for their owners.

 

- Stichting Dierennood, project 81. Ernest Stancovici, 68 jaar oud. Al ruim 30 jaar opent hij zijn hart en huis voor de meest kwetsbare groep in zijn stad, de zwerfdieren. Samen met zijn vrouw Lily vangt hij de zieke, oude en zwakke dieren op in zijn huis in Craiova, Roemenië. En twee keer per dag rijdt hij naar zijn 'paddocks' 15 kilometer buiten de stad. Hij voert daar zijn honden, meestal zijn er dat tussen de 50 en 60, maakt de hokken schoon, deelt medicijnen uit en brengt zieke en gewonde dieren naar de dierenarts. Ook is er altijd tijd voor een aai en een knuffel.

Aan elke oproep voor een dier in nood geeft hij gehoor. Ongeacht dag, tijdstip of plaats.

 

- Soy Dog Organisation, The dog meat trade is one of the most serious animal welfare issues in Asia. Soi Dog Foundation is working in several countries to end this inhumane and barbaric practice.